Kiesting Erämatkat OY

Talvimaisema

Usein kysyttyä (FAQ)

Mikä on Kiesting Erämatkat?

Olemme matkanjärjestäjä, joka järjestää elämysreissuja Kiestingin erämaahan. Tarjoamme aitoa erämaakokemusta seikkailuhenkisille yksilöille.

Matkalla pääset vaeltamaan, soutamaan, kalastamaan, moottorikelkkailemaan sekä metsästämään tai vain nauttimaan luonnon jylhästä kauneudesta.

Kiestinki sijaitsee Venäjän puolella Karjalassa Tuoppajärven rannalla ja vuokraamamme mökit sijaitsevat Tuoppajärven lammaslahdella.

Minkälaiset tilat Kiestingillä on?

Tukikohtana Kiestingillä toimii kaksi honkamökkiä, joista lähin tie on 30km päässä.
Mökeissä voit rentoutua kelkkailun jälkeen sekä nauttia peilikirkkaan järven maisemista. Isommassa mökissä on mahdollisuus saunoa ja pitää tapahtumia.

Pienempään mökkiin majoittuu viisi henkilöä ja isompaan seitsemän henkilöä.
Mökeissä ei ole sähköä, mutta aggregaatti löytyy jos on tarvetta sähkölaitteiden lataamiseen.

Montako henkilöä voitte majoittaa?

Voit tulla matkaan yksin tai isommallakin porukalla. Aktiviteettejä riittää kaikenkokoisille kokoonpanoille ja voimme majoittaa 1-10 henkilöä mökkeihin.

Minkälaista toimintaa siellä voi harrastaa?

Aktiviteettejä on jokaiselle erämatkaajalle. Reissulla sinulla on mahdollisuus muun muassa metsästämiseen sekä kalastamiseen, sillä onhan järvi tunnettu sen runsaasta kalasadosta.

Voimme myös lähteä kelkkasafareille syvemmälle erämaahan ja pilkkimisen ystäville pilkkisafari Kiestingillä on ainutlaatuinen kokemus. Vaeltaminen luonnon kauneuden keskellä on myös oiva tapa rentoutua ja nauttia puhtaasta ilmasta. Älä pelkää myös kysyä jos sinulla on jotain erityistä, mitä haluat elämysreissulla kokea.

Retkikohteille Paanajärvelle ja Nuoruselle pitää etukäteen hankkia kulkuluvat ja oman aseen vientiin Venäjälle on haettava vientiluvat. Dokumentit täytyy toimittaa luvan myöntäjälle Petroskoihin vähintään kolme kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon matka maksaa?

Jokainen matka hinnoitellaan erikseen henkilömäärän, keston ja toiminnan mukaan.

Kuinka voin varata matkan?

Ottamalla yhteyttä puhelimitse +358 400 354540 tai pyytämällä yhteydenottoa täältä.